Stemming Inburgeringsdecreet Bourgeois uitgesteld

maandag 1 april 2013

De bevoegde commissie van het Vlaams parlement heeft de stemming over de hervorming van de integratie- en inburgeringssector in Vlaanderen uitgesteld.

Verschillende parlementsleden van de meerderheidspartijen hebben grote en belangrijke bekommernissen geuit in verband met het ontwerp van de minister van Inburgering Geert Bourgeois. Er zijn ook uiteenlopende nieuwe amendementen voorgelegd in verband met het Inburgeringsdecreet dat gestemd moet worden.

Volgens verschillende nieuwsbronnen hadden de meerderheidspartijen dit ontwerp nog niet genoeg doorgepraat en men verwacht dat een nieuwe stemming pas tegen midden april terug mogelijk kan zijn.1 opmerking

  1. Hallo, Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypotheekleningen, autoleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, bitcoin-lening, enz! Ik ben een particuliere kredietverstrekker, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met lage rentetarieven en redelijke rentetarieven van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Je kunt hieronder je bericht of commentaar achterlaten, maar je moet eerst inloggen met je Google- of Gmail-account of een andere openid account.

Met deze werkwijze proberen we onze site te beschermen van spam en andere anonieme berichten.

 

Sociale Media


Meest gelezen