In Nederland heeft Linda Voortman verklaard dat het niet inzetten van tolken in de zorgsector meer geld kost aan de staat.

maandag 1 april 2013

Een taalbarrière kan vaak leiden tot onjuiste diagnoses en nodeloze consultaties in de gezondheidssector, juist daarom worden er sociaal tolken ingezet.

Want die tolken zorgen voor een adequate communicatie tussen de artsen en de patiënten zodat de artsen met hun job beter kunnen uitoefenen en de patiënten efficiënter kunnen helpen. Dit alles kost ook veel minder geld dan de totale kost als gevolg van een verkeerde diagnose of de kost van de vele extra consultaties die nodig zouden zijn om tot een juiste diagnose te komen.

Het inzetten van sociaal tolken is dus een vorm van een win-win besparingsmaatregel in de gezondheidssector die zowel de belastingbetaler als de dokter alsook de patiënten helpt uit hun nood. Maar soms kunnen de overheden hier anders over denken. Want die denken vaak eenzijdig in het belang van hun eigen potje geld, en niet in het belang van de belastingbetalende burgers.

Anderstalig of niet, alle burgers betalen belastingen, wanneer ze geld verdienen en wanneer ze geld uitgeven, maar al dat geld komt spijtig genoeg niet samen in één potje, alles wordt terug verdeeld onder de ministeries, allerlei bestuursorganen en departementen die graag hun eigen centen willen beschermen.

Het maakt vaak voor hen ook niet uit of een ander ministerie veel geld uitgeeft als zij maar hun centen kunnen behouden. Dit leidt soms tot toestanden waarbij de staat grote verliezen maakt omdat bijvoorbeeld één departement extra winst wil maken.

Dit is ook het geval bij het inzetten van sociaal tolken in de gezondheid. Gezondheidskosten en de kosten om sociaal tolken in te schakelen komen van verschillende budgetten en als het ministerie die de tolken uitbetaalt, bezuinigt op sociaal tolken en zo winst denkt te maken, zorgt die eigenlijk ervoor dat de staat veel meer geld uitgeeft aan gezondheidskosten.
Dit is nu het geval bij onze buren in Nederland.

Vorig jaar werden de subsidies voor het inzetten van tolken in de zorgsector ingetrokken en zeer snel, maar één jaar later, voelt Nederland de gevolgen hiervan in de begroting.

Vorig week heeft Linda Voortman, Tweede Kamerlid, verklaard dat het niet inzetten van tolken in de zorgsector meer geld heeft gekost aan de Nederlandse Staat dan wanneer er wel tolken werden ingezet.



39 opmerkingen

  1. Trik Menang Bermain Situs Judi Sabung Ayam Online Yang Jarang Diketahui Klik Di Sini

    Informasi Terlengkap Mengenai Sabung Ayam
    https://sateayambv.blogspot.com/2018/12/enam-mode-ayam-bangkok-yang-dimainkan.html/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo dames en heren.
    Heeft u financiële hulp nodig?
    Veel mensen zijn op zoek naar financiële hulp, maar ze weten niet hoe ze dat moeten aanpakken.

    Weet u dat u een lening kunt aanvragen en binnen 24 uur een lening kunt krijgen om uw financiële situatie op te lossen? Sommige mensen denken misschien dat het moeilijk is om een ​​lening te krijgen, maar ik wil dat u weet dat een lening van mijn bedrijf heel gemakkelijk is omdat we ernaar streven om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

    We bieden flexibele en meervoudige leningopties, inclusief gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 20 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 2,5% per jaar. NoviCap is het juiste bedrijf om contact op te nemen wanneer u dringend een lening nodig heeft.

    NoviCap biedt financieringsoplossingen.
    Wij bieden allerlei financiële diensten aan zoals zakelijke leningen, persoonlijke leningen e.t.c. Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse.

    U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
    E-mail: (novicapfinancialservices@gmail.com) OF
    Schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819.
    DEZE LENING IS VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
    2. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

      Verwijderen
  3. Hallo, Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypotheekleningen, autoleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, bitcoin-lening, enz! Ik ben een particuliere kredietverstrekker, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met lage rentetarieven en redelijke rentetarieven van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo, mijn naam is Ute Schmidt, ik kom uit Berlijn, Duitsland. Ik wil een eenvoudige getuigenis geven over hoe ik een lening heb gekregen van Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ik zat in een financiële crisis en ik had een lening nodig van 105.000 euro om persoonlijke redenen, ik probeerde bijna alle banken in mijn stad en enkele andere leningmaatschappijen om een ​​lening en mijn aanvragen werden afgewezen om een ​​of andere reden die ze het beste kennen, en toen heb ik besloot om het opnieuw te proberen, ik zag een bericht op een van het leenforum van Susan Benson en ik nam contact met haar op voor hulp, ik kon zeggen dat ze een persoon was die ik kan vertrouwen, ik neem de beste beslissing voor mij en mijn familie, gelukkig voor ik heb met succes een lening gekregen, zelfs met of zonder onderpand, en het meest verbazingwekkende van alles is dat er geen kredietcontrole was en dat haar service snel, betrouwbaar en betrouwbaar is.

    Veel mensen vinden het zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken en andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage kredietscore en vele andere redenen. Als u financiële hulp nodig heeft om uw financiële situatie op te lossen en u weet niet waar u heen moet en waar u heen moet, zal ik u adviseren om contact op te nemen met Susan Benson via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur haar een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 & ontvang in een oogwenk een reactie.

    Haar bedrijf verleent allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen, en u zult ook in staat zijn om een ​​grote hoeveelheid geld te lenen en de mogelijkheid te hebben om terug te betalen van 1 tot 30 jaar. Als ze me kan helpen, denk ik dat ze jou ook kan helpen. Neem vandaag nog contact met haar op voor meer informatie via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur haar rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heeft u problemen met het krijgen van een lening voor werkkapitaal bij lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om financiële steun te bieden aan individuen, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact met ons op via e-mail: robertokennety@gmail.com Of bel +1(518)219-0838.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wil karin Sabine leningen voor mij een lening van € 30.000 waarderen.als u behoefte aan een dringende lening dan voorkomen dat opgelicht door nep kredietverstrekkers en van toepassing via echte lening bedrijf per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp 79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een heel plezierige en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en jij voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik wil de heer Dalton waarderen omdat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 EUR. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, laat u dan niet oplichten en vraag een echte lening aan via email: diamondloans24@yahoo.com whatsapp: +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik wil de heer Dalton bedanken voor het feit dat hij mij een lening heeft gegeven. ik ben verschillende keren opgelicht in een poging om een ​​lening te krijgen, totdat ik dalton bedoelde die me een lening ter waarde van $ 43000 gaf. als je vandaag een echte geldschieter nodig hebt, neem dan contact op met Dalton en voorkom dat je wordt opgelicht via e-mail: diamondloans24@yahoo.com whatsapp +16613814014

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Of u nu een lening nodig heeft, wij bieden een lening aan met onmiddellijke online goedkeuring,
    * persoonlijke lening
    * zakelijke lening,
    * autolening,
    * studenten lening
    * zakelijke lening,
    etc ..... wij bieden van $ 1.000 tot $ 60.000.000. in dollars of euro's heeft onze lening een rentepercentage van 3% en kunnen we de lening overal ter wereld verstrekken .... als je interesse hebt neem dan contact op met Whatsapp +447868753778 of email: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goede dag, ik ben nu super blij omdat ik zojuist mijn lening van € 69.000 heb ontvangen van dit goede bedrijf - LAPO. Doe er goed aan om contact met hen op te nemen als u een snelle lening nodig heeft. Neem nu contact met hen op via deze e-mail: (lapofunding960@gmail.com) of WhatsApp: +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo
    Ik wil dat je weet dat we gerenommeerde hackers zijn die met succes lege ATM-kaarten hebben gehackt die geld kunnen opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Dit werd mogelijk gemaakt door nieuwe software genaamd "TYUPKIN", die is uitgevonden door mijn team van technische hackers. Nadat we deze kaart hebben ontwikkeld, verspreiden we deze om het leven van mensen te verbeteren en hen een betere levensstandaard te geven. Deze kaarten waren geladen met $ 600.000 USD per stuk en we hebben een beperkte voorraad. Deze kaarten zijn van jou als je voldoet aan de criteria die erin staan. Neem contact met mij op via darkerwebcoinbase@gmail.com om door te gaan met de levering van deze gehackte ATM-kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo

    Heb je een lening nodig? Hoeveel heeft u nodig en hoe lang duurt het voordat ik dit bedrag terugkrijg?

    Wachtend om u te lezen op het volgende adres als uw verzoek echt serieus is:

    e-mail: jopie.mandemakers@financier.com

    WhatsApp: +31687941330

    Met vriendelijke groeten

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
    Personal Loans (Secure and Unsecured)
    Business Loans (Secure and Unsecured)
    Consolidation Loan and many more.

    Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
    financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Allemaal bedankt aan de heer Anderson Carl voor het helpen met mijn winst en het mogelijk maken van mijn vijfde opname. Ik ben hier om een geweldige levensveranderende kans met je te delen. het heet Bitcoin / Forex handelsopties. het is een zeer lucratieve onderneming waarmee u in een week maar liefst $ 2.570 kunt verdienen met een initiële investering van slechts $ 200. Ik ben het levende bewijs van deze geweldige zakelijke kans. Als iemand geïnteresseerd is in handelen in bitcoin of een andere cryptocurrency en een succesvolle transactie wil zonder verlies, laat het de heer Anderson Carl nu weten via Whatsapp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.
    You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.
    Leasing Price : 6%+2%
    Buying Price: 38%+2%

    Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

    NAME :Jason Edward
    EMAIL :financialagentltd@gmail.com
    SKYPE :financialagentltd@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Vraag een lening aan tegen 2% rente. Investor Loans Finance is hier om u te helpen bij elk financieel probleem waarmee u wordt geconfronteerd. Hij biedt alle soorten leningen aan, dus als u geïnteresseerd bent in deze leningaanbieding, neem dan contact met hem op via e-mail: (investorloanoffer@gmail.com) of WhatsApp +2347081888794 Met de volgende details.

    Naam:
    Benodigd bedrag:
    Looptijd:
    land:
    Doel van de lening:
    Maandinkomen:
    Telefoonnummer:

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heeft u een dringende lening nodig om een ​​bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig voor herfinanciering, heeft u een lening nodig om schulden af ​​te betalen? Heeft u een lening nodig om een ​​auto of een huis te kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, we bieden alle soorten leningen tegen een betaalbare rente zonder kredietcontrole!!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: rogerskenservices@gmail.com ook WhatsApp-nummer: +2347081888794

    BeantwoordenVerwijderen
  20. We zijn gecertificeerd om de soorten leningen aan te bieden
    Of enige vorm van volgende financiering:
    Particuliere lening.
    Zakelijke leningen.
    Krediet voor schuldconsolidatie.
    Verbeter uw huis.
    Investeringskrediet.
    Tegoeden beschikbaar
    Persoonlijke leningen?
    Commerciële leningen.
    Gecombineerde lening? Consolidatie leningen.
    wij bieden een bedrag van 2.000 euro tot een maximum van 50.000.000 euro
    Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op: e-mail: diamondloanhome@yandex.com

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik had nooit gedacht dat ik dit bericht zou plaatsen. Er is iets geweldigs gebeurd dat mijn wereld heeft veranderd. Ik heb een lening gekregen, ik heb met succes mijn schulden afbetaald. het leven voelt nu goed. Ik had schulden, ik had dringend geld nodig. Verschillende online bedrijven waarmee ik contact had, konden me geen geld aanbieden omdat ik de administratiekosten niet kon betalen. mijn vriend Emilia verwees me naar lapofunding960@gmail.com, ik vroeg een lening aan en ondertekende hun contract met een advocaat. als je een eerlijk bedrijf nodig hebt waarop je kunt vertrouwen om krediet aan te vragen, raad ik je ten zeerste aan contact op te nemen met lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance op e-mail via: noveltyfinances@gmail.com OF WhatsApp via: +447915601531.

    NOVELTY FINANCE biedt financiële oplossingen. We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden ook flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    ✓ Eenvoudige goedkeuring
    ✓ Flexibele aflossingstermijn 6 - 360 maanden
    ✓ Zeer handig - U kunt een lening aanvragen op uw geschikte plaats en tijd.
    ✓ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
    ✓ Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
    ✓ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
    ✓ Geen verborgen kosten
    ✓ Je wordt door het hele proces begeleid

    Hoe toepassen:
    Een lening aanvragen bij ons gaat snel en eenvoudig!
    Stuur ons uw leningaanvraag via;
    E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
    Bel of sms ons via WhatsApp via: +447915601531.
    Voorwaarden zijn van toepassing.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik wil de heer Westwood van apexloans bedanken voor het verstrekken van een lening ter waarde van 64000 euro. als u vandaag een dringende lening nodig heeft, vermijd dan opgelicht te worden door valse online kredietverstrekkers en neem contact op met een legitiem kredietbedrijf via email: apexloans247@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ligt u 's nachts wakker en maakt u zich zorgen over hoe u een lening kunt krijgen? Contact: Waheed Finance Firm Agency nu via E-mail: info@waheedfinance.com of WhatsApp: +91 636 671 0014

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Goedemorgen meneer/mevrouw
    Wij bieden leningen aan particuliere en commerciële entiteiten met een zeer lage jaarlijkse rente van 3%, terugbetaling van 1 tot 25 jaar. Wij verstrekken leningen van 5.000 tot 500.000.000. Dit is om de groeiende geschiedenis van Bad Credit te elimineren, maar ook om een gestage winst te maken voor zowel ons bedrijf als onze klanten.

    Ligt u 's nachts wakker en maakt u zich zorgen over hoe u een lening kunt krijgen? Contact: Waheed Finance Firm Agency nu via E-mail: info@waheedfinance.com of WhatsApp: +91 636 671 0014

    Wij bieden een lening aan met een lage rente van 3% en wij bieden aan
    *Persoonlijke leningen
    * Schuldconsolidatieleningen
    *Bedrijfskapitaal
    * Zakelijke leningen
    * Onderwijsleningen
    * Hypotheek
    * Leningen om welke reden dan ook
    Neem voor meer dringende informatie onmiddellijk contact met ons op.

    info@waheedfinance.com
    WhatsApp: +91 636 671 0014
    Groeten
    Waheed Financieringsmaatschappij

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Goededag,
    Een beveiligde lening krijgen om uw bedrijf of uitbreidingsvoorstel te starten, een lening om uw rekeningen te betalen? Wij bieden hier alle soorten leningen aan met een rentepercentage van 2%. contact e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Na verschillende mislukte pogingen om een lening te krijgen van leugenaars die zich voordoen als kredietverstrekkers, heb ik zojuist mijn lening ontvangen van dit goede en betrouwbare bedrijf: LAPO. Doe er goed aan om contact met hen op te nemen als u snel een lening nodig heeft. Neem nu contact met hen op via deze e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Dag iedereen

    Mijn naam is Kristof Ryken, ik kom uit België en ik woon in de stad Antwerpen. Ik heb online naar een lening gezocht en het enige wat ik krijg zijn oplichters, maar ik vond dit leningbedrijf genaamd Patricia Kingsman leningbedrijf en ik heb mensen online zien getuigen over er waren goede daden, dus ik besloot het te proberen of ik weer gelukkig zal zijn, dus vroeg ik een lening aan van 350.000,00 euro en de leningverstrekker, mevrouw Patricia Kingsman, verzekerde me dat mijn lening binnen 8 uur op mijn bankrekening zal staan, dus vandaag zoals ik was aan het werk zag ik dat mijn bank me een bericht schreef dat er een bedrag van 350.000,00 euro op mijn rekening staat en ik bedank Patricia Kingsman omdat ze echt is, dus als je een online lening nodig hebt, laat je dan niet oplichten zoals ik, solliciteer bij dit bedrijf, want zij is de enige echte bedrijf dat online lening verstrekt. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hallo allemaal, mijn naam is Wim Declercq, ik kom uit België, ik heb zojuist mijn lening ontvangen van het leningbedrijf van mevrouw Patricia Kingsman, ze zijn een nieuw legitiem leningbedrijf van 2023 en het duurt niet lang voordat ik mijn lening van hen heb ontvangen, ik heb vandaag mijn lening van hen gekregen en nu ik dit bericht plaats, ben ik erg blij dat dit bedrijf echt geweldig is, dus iedereen die een lening nodig heeft, neemt contact op met dit bedrijf, ze zijn echt geweldig daar mail is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Mijn naam is Scott Van Der Meij, ik kom uit Nederland, ik heb net mijn lening gekregen van een nieuwe legitieme leningmaatschappij uit 2023 en de naam van het bedrijf dat me vandaag heeft geholpen met mijn lening is Patricia Kingsman leningmaatschappij. ooit ben tegengekomen met ik heb gisteren een lening bij hen aangevraagd en het enige wat ik deed was de transfersom betalen waarvan ze zeiden dat ik die moest betalen en onmiddellijk doe ik de betaling in de volgende 8 uur tijd dat ik met mijn lening was sorry dat kan ik niet zeggen met hoeveel ze me hebben geholpen, maar het is een grote hoeveelheid geld, dus iedereen als je een echte lening nodig hebt, is dit het juiste leningbedrijf om contact op te nemen met hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Mijn naam is Adjai Ramsaroep, ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Amsterdam. Ik wil deze tijd gebruiken om op internet te schrijven dat ik zojuist mijn lening van 5 miljoen euro heb ontvangen van dit bedrijf genaamd Patricia Kingsman, leningbedrijf in eerste instantie. geloofde niet wat mensen op internet zeiden, maar ik besloot het te proberen en ik heb de lening 2 dagen geleden aangevraagd en ik kreeg net een telefoontje van mijn bank dat er een bedrag van 5 miljoen euro op mijn rekening staat en ik kreeg meteen een waarschuwing van mijn bank Patricia Kingsman lening bedrijf belde me en vroeg me of ik mijn lening heb ontvangen en ik zei ja, dus zeiden ze dat ik meer mensen naar hun bedrijf moest halen als iemand een lening nodig heeft, dus als je echt een lening nodig hebt, dit is het bedrijf om te solliciteren, ze zijn echt geweldig en ik geloof dat er nu een echt leningbedrijf is dat leningen verstrekt en dat bedrijf is het leningbedrijf van Patricia Kingsman, dus als iemand van jullie een dringende lening nodig heeft en het belangrijk is, is dit het juiste bedrijf van te solliciteren. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    Eindelijk ben ik heel blij en kan ik nu mijn eigen bedrijf beginnen. Nogmaals bedankt Patricia, je bent geweldig en God zegene jou en je gezelschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Mijn naam is Sander En-Mirna Pieterse. Ik kom uit Den Haag, Nederland, ik wil op internet schrijven dat als je een echte lening nodig hebt, Patricia Kingsman het echte leningbedrijf is dat leningen verstrekt. Ik heb vorige week vrijdag een lening aangevraagd bij dit bedrijf en ik heb vandaag net mijn lening van hen ontvangen dus iedereen als je een echte lening nodig hebt zonder opgelicht te zijn, dit is het juiste bedrijf om een aanvraag in te dienen, dus het bedrijf is echt geweldig en ze zijn echt, zoveel mensen zijn opgelicht als je een lening nodig hebt zonder opgelicht te worden, dit is het echte bedrijf dat geeft leningen ik heb een lening aangevraagd bij dit bedrijf Patricia Kingsman en ik heb mijn lening vandaag ontvangen, dus iedereen over de hele wereld als je een echte lening nodig hebt, lokaliseer dit bedrijf en wees gerust dat dit bedrijf een glimlach op je gezicht zal toveren. het bedrijf is bereikbaar via e-mail. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Bedankt aan iedereen die dit bericht leest, dit bedrijf weet niet dat ik dit doe, ik doe het alleen voor mensen die een echte lening nodig hebben om veilig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dag iedereen

    Ik ben Paul Vandekerkhoven en ik kom uit Luik België. Ik was op zoek naar een online lening en ik was erg bang ik heb nog nooit een lening aangevraagd en ik heb heel goed gezocht en gezocht naar een echt bedrijf daar vond ik een bedrijf genaamd Patricia Kingsman ik keek en ik zag wat mensen zeiden over dit bedrijf was waar ik besloot een lening aan te vragen bij het bedrijf en ik had een lening van 150.000 euro nodig om een bedrijf te starten om bij mijn lening te zijn zei ik oke en ik wachtte precies 8 uur tijd ik ontvang mijn lening van dit bedrijf terwijl ik dit nu schrijf ik ben nog nooit eerder opgelicht en dit bedrijf is geweldig ik heb mensen horen praten over oplichting maar ik ben nog nooit eerder opgelicht en ik dank God daarvoor. Dus iedereen als u een echte lening nodig heeft, is dit het juiste bedrijf om u aan te melden, zij zullen u helpen en de tijd dat zij u vertellen dat u uw lening zult ontvangen, is het exacte tijdstip waarop u uw lening ontvangt. Ik moet dit bericht gewoon aan iedereen schrijven, zodat u geen lening bij het verkeerde bedrijf aanvraagt als u een echte lening nodig heeft, neem dan contact op met dit bedrijf en u zult tevreden zijn. Hun e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Goedendag iedereen

    Mijn naam is Lucette Roeland, ik kom uit België, ik wil deze weinige tijd gebruiken, ik moet op internet zeggen dat als je een echte en legitieme lening nodig hebt, Patricia Kingsman het juiste bedrijf is om te solliciteren. een lening van en Patricia Kingsman was het derde bedrijf waar ik een aanvraag indiende ik ontving mijn lening van het leningbedrijf van Patricia Kingsman in minder dan 8 uur tijd, zoals het bedrijf me vertelde, dus iedereen die een online lening nodig heeft zonder opgelicht te worden, solliciteer bij Patricia Kingsman en wees gerust verzekerd dat u tevreden zult zijn met dit bedrijf. U kunt alleen contact opnemen met dit bedrijf via e-mail. e-mailadres is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Groeten aan iedereen die dit bericht over de hele wereld leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Patricia God zal u en uw gezelschap zegenen

    Mijn naam is Renate Peeters. Ik kom uit Almelo, Nederland, ik heb niet veel te zeggen, iemand die een echte lening nodig heeft zonder dat u wordt bedrogen, moet een aanvraag indienen bij Patricia Kingsman, want ik heb vandaag een lening aangevraagd bij dit bedrijf nadat ik zoveel goede en prachtige opmerkingen over dit bedrijf heb gelezen. Ik vroeg een lening aan om mijn schulden te betalen en ik had alleen 50.000 euro nodig omdat ik een deel van dat geld ook zal gebruiken om het schoolgeld van mijn kinderen te betalen. Terwijl ik dit op internet schrijf, heb ik vandaag net mijn lening van dit bedrijf ontvangen en ik ben zo blij dat ik nooit had gedacht dat ik ooit weer gelukkig zou zijn, want ik heb veel meegemaakt en ik dank God voor Patricia Kingsman. God zal haar zegenen en zijn bedrijf voor het toveren van een glimlach op mijn gezicht. Dus iedereen over de hele wereld uit Nederland en andere landen die een lening nodig hebben, uw helper is hier en het bedrijf is Patricia Kingsman. hun zakelijke e-mailadres is Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Nogmaals, God zegene je Patricia Kingsman en moge je lang leven om mensen te blijven helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hallo iedereen. Mijn naam is Johnny Vandenberghe Brempt ik kom uit België ik zag mensen getuigen over dit bedrijf genaamd Patricia kingsman lening bedrijf en het is maar goed dat ik ook 3 keer het slachtoffer was van zwendel totdat ik dit bedrijf genaamd Patricia kingsman lening bedrijf vond God draag me wees getuige dat dit bedrijf echt en legitiem is ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en ik werk op 2 plaatsen om meer geld te verdienen voor mij en mijn kinderen dit bedrijf hielp me daarna door hen uit te leggen dat het bedrijf me zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat ik zou gaan om mijn lening veilig te ontvangen, was ik bang omdat ik werd bedrogen voordat ik dacht dat mij hetzelfde zou overkomen, maar ik zei tegen mezelf dat God het beste weet. Het bedrijf vertelde me dat het 8 uur duurde om een lening te ontvangen en ik dacht er 8 uur te snel over na. vereiste informatie Ik heb mijn lening binnen 8 uur ontvangen, zoals vermeld. Toen ik mijn lening ontving, zei ik tegen mezelf dat God degene is die me dit bedrijf heeft laten vinden en ik heb dit bedrijf al voorgesteld aan 1 van mijn vrienden die ook hulp nodig heeft, dus iedereen hier of waar dan ook zie je dit bericht als je een echte nodig hebt lening dit is het enige bedrijf dat kan helpen zonder enige twijfel of falen ik ben elke dag gelukkig vanwege dit bedrijf en God ik bid God dat mevrouw Patricia Kingsman de laatste is in deze wereld zodat ze mensen in nood kan blijven helpen. Ik heb contact opgenomen met dit bedrijf via e-mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Dank aan iedereen die mijn bericht en post leest.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Goede dag allemaal op deze site

    Mijn naam is An Goedknegt, ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Breda. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een paar weken geleden op internet te schrijven over mevrouw Patricia Kingsman. op een dag besloot ik opnieuw op zoek te gaan naar een lening omdat de lening erg belangrijk was voor mijn bedrijf, toen vond ik mevrouw Patricia Kingsman en ik zag zoveel mensen getuigen over haar bedrijf en ik wist niet zeker of haar lening legitiem was, maar ik besloot het te geven een poging en ik vroeg een geleend bedrag van 750.000,00 euro aan ze vertelde me alles wat ik moest doen, inclusief een vergoeding die ik moest storten in eerste instantie dacht ik dat het oplichterij was, maar ik probeerde het omdat ik zag dat mensen ook getuigden over haar goed daden dat ze erg aardig en behulpzaam is, dus toen ik het geld stortte dat nodig was voor mijn lening, verzekerde ze me dat ik mijn lening in minder dan 8 uur of uiterlijk 8 uur op mijn bankrekening zal ontvangen. Ik zei oké en ik wachtte gisteren ik kreeg een bericht van mijn bank dat ik een bedrag van 750.000,00 euro op mijn bankrekening heb bijgeschreven, dus ik nam contact met haar op en vertelde haar erover en ze was blij dat ik mijn lening heb ontvangen. En ik beloof mezelf dat iedereen die me heeft geholpen, ik haar naam overal op internet zal delen over haar geweldige hulp. Dus iedereen in Nederland of over de hele wereld als je een legitieme lening nodig hebt, neem contact op met mevrouw Patricia Kingsman, want ze is legitiem en ik weet nu dat zelfs als er nepmensen zijn die clams naar leningverstrekker mevrouw Patricia Kingsman door God is gestuurd. Iedereen die een snelle lening nodig heeft, neemt contact met haar op via Whatsapp of per e-mail en het e-mailadres van het bedrijf is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Bedankt en groeten aan iedereen die mijn bericht heeft gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Je kunt hieronder je bericht of commentaar achterlaten, maar je moet eerst inloggen met je Google- of Gmail-account of een andere openid account.

Met deze werkwijze proberen we onze site te beschermen van spam en andere anonieme berichten.

 

Sociale Media


Meest gelezen